Arbeidsmediation Groningen

U zoekt arbeidsmediation in Groningen. Dan zit u goed bij Conflictwerk. Conflictwerk is het bedrijf van MfN-geregistreerd arbeidsmediator en communicatieadviseur Colette Govaars. Colette volgde haar opleiding in Groningen en is MfN-gecertificeerd mediator. Gespecialiseerd in arbeidsrelaties. Zij heeft een betrokken, prettige stijl en helpt u in relatief korte tijd om een voor alle partijen acceptabele uitkomst te bereiken. Nieuwsgierig?

 

 

Arbeidsmediation is een relatief goedkope en slimme aanpak voor gedoe en conflicten in organisaties in en buiten Groningen.

  • U neemt zelf de regie en laat de situatie niet sudderen of escaleren.
  • Bij mediation hebben partijen in tegenstelling tot een juridische procedure, veel invloed op de uitkomst. De mediator zoekt met u naar belangen en samen komt u tot soms creatieve oplossingen.
  • Mediation kan vrij snel starten en neemt veel minder tijd in beslag dan een juridisch traject.
  • Mede daardoor en door de tarieven en doordat u de kosten vaak deelt, is mediation aanzienlijk goedkoper dan een juridisch traject. En dan hebben we het nog niet eens over bedrijfskosten en persoonlijke kosten, die een conflict met zich mee kunnen brengen.
mediator voor mediation in Groningen

Bel Conflictwerk voor een vrijblijvend gesprek. 06 – 55 05 13 14.

Spreekkamers in heel Groningen

Conflictwerk werkt op diverse locaties in Groningen. De gesprekken kunnen altijd ergens bij uw bedrijf in de buurt plaats vinden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Direct een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen Eerst even bellen?