Conflictwerk: uw arbeidsmediator in Drachten

Bent u op zoek naar een arbeidsmediator in Drachten?

Collega’s die zo slecht samenwerken, dat de resultaten van een belangrijk project gevaar lopen. Een nieuwe medewerker, die na een half jaar toch niet in het functieprofiel blijkt te passen? Problematisch terugkeer na langdurig verzuim? Arbeidsconflict over procedures of arbeidsvoorwaarden?

Het kunnen allemaal aanleidingen zijn om een goed gesprek te organiseren. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Als een gesprek met elkaar zo 1-2-3 niet lukt, is het inschakelen van een arbeidsmediator een goede oplossing. Een arbeidsmediator gaat samen met u op zoek naar ieders verhaal en de achterliggende belangen. Samen werkt u aan toekomstbestendige oplossingen.

Colette Govaars werkt als MfN-gekwalificeerd arbeidsmediator bij Conflictwerk in Drachten en andere plaatsen in Friesland en begeleidt u graag in een arbeidsmediation. Snel, resultaatgericht en bij u in de buurt, in Drachten of omgeving.

Samen werken aan een oplossing

Met mediation werkt u samen aan een oplossing. U voorkomt lange juridische trajecten en hoge kosten. Mediation in Drachten kan relatief snel starten. De kosten zijn veel lager dan bij een juridische procedure. Nadeel is dat u wel beiden moet willen. Staat u beiden achter de mediation in Drachten? Dat is wel een eerste vereiste.

 

Conflictwerk Mediation in Drachten

Conflictwerk is het bedrijf van Colette Govaars. Colette Govaars werkt betrokken, snel en is toegankelijk. Colette werkt samen met een netwerk van andere dienstverleners. Heeft u naast mediation in Drachten ook andere dienstverlening nodig? Zoals juridisch of financieel advies? Dan kan Colette u in contact brengen met een collega uit haar netwerk. Colette Govaars van Conflictwerk is uw mediator in Drachten.

Wilt u een afspraak met Conflictwerk voor Mediation in Drachten?

Bewaren

Bel 06 – 55 05 13 14 of mail voor een afspraak.

Direct contact