Arbeidsmediation in Friesland,

Zoekt u buurtbemiddeling in Heerenveen?

burenruzie buurtbemiddeling mediation mediator bemiddelaar Friesland Heerenveen

Bepaal zelf wat u betaalt voor de bemiddeling

Conflictwerk biedt een buurtbemiddelaar in Heerenveen. Heeft u ruzie of problemen met de buren? U kunt buurtbemiddeling inschakelen als het gaat om ergernissen, die steeds hoger oplopen. Als u buurtbemiddeling op tijd inschakelt, kan de bemiddelaar u helpen de situatie te normaliseren.

Wat doet een buurtbemiddelaar in Heerenveen?

De buurtbemiddelaar helpt u om weer met u buren in gesprek te komen. Deze conflictbemiddelaar is opgeleid en onafhankelijk. Het doel van buurtbemiddeling is om de communicatie tussen buren te herstellen. De bemiddelaar vraagt aandacht voor wederzijds begrip en respect. De belangen van alle betrokkenen worden gehoord. En het doel is meestal dat u samen afspraken maakt voor de toekomst. De buurtbemiddelaar zorgt dat alle onderwerpen besproken worden. En bewaakt de agenda en begeleidt het gesprek.

Bel mij Ik heb een vraag

Bemiddelingsgesprekken op neutraal terrein

De buurtbemiddelaar komt soms alleen en soms met een collega. Dit is afhankelijk van de situatie. De bemiddelingsgesprekken vinden plaats op neutraal terrein in Heerenveen. Maar eerst komt de bemiddelaar bij u thuis om even kort te horen waar het over gaat. De bemiddelaar doet korte intakes met beide of alle betrokkenen.

Hoe werkt een Conflictwerk buurtbemiddelaar in Heerenveen?

Buurtbemiddeling is een vorm van mediation. Buurtbemiddeling werkt in principe net als mediation.  Het enige verschil tussen buurtbemiddeling in Heerenveen en mediation door Conflictwerk zijn de kosten. Buurtbemiddeling kan goedkoper zijn.

Wat zijn de kosten voor buurtbemiddelaar in Heerenveen?

U bepaalt als particulier zelf wat u betaalt voor buurtbemiddeling in Heerenveen. Conflictwerk werkt met waardebepaling achteraf. Dit geldt alleen voor particuliere buurtbemiddeling. Het enige wat vast staat is een startbedrag van € 50,- en de kosten voor de huur van een spreekkamer of vergaderlocatie.

Wie is mijn buurtbemiddelaar in Heerenveen?

Colette Govaars van Conflictwerk is buurtbemiddelaar. En zij is communicatieadviseur en zelfstandig ondernemer. Zij is eigenaar van het mediationbedrijf Conflictwerk. De buurtbemiddelingen doet zij voor een aangepast tarief, vanuit een gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Colette werkt samen met collegabuurtbemiddelaars. Het komt vaak voor dat er twee bemiddelaars komen.

Hoe meld ik mij aan voor buurtbemiddeling in Heerenveen?

Wilt u meer weten over buurtbemiddeling door Conflictwerk? Neem dan contact op met Colette Govaars van Conflictwerk.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Bel mij Ik stuur een mail