Arbeidsmediation in Friesland,

Zoekt u buurtbemiddeling in Leeuwarden?

burenruzie buurtbemiddeling mediation mediator bemiddelaar Friesland Leeuwarden

Bepaal zelf wat u betaalt voor de bemiddeling

Conflictwerk biedt buurtbemiddeling in Leeuwarden. Is er iets voorgevallen met uw buren? Heeft u zelf al geprobeerd om het op te lossen? Maar lukt dit niet? Dan kunt u buurtbemiddeling inschakelen. Buurtbemiddeling is geschikt voor relatief kleine ergernissen, die steeds hoger oplopen. Als u buurtbemiddeling op tijd inschakelt. Kan de bemiddelaar u helpen weer normaal contact te hebben met elkaar.

Wat doet een buurtbemiddelaar in Leeuwarden?

De buurtbemiddelaar helpt u (weer) in gesprek te komen. De buurtbemiddelaar van Conflictwerk is opgeleid als mediator. En neutraal en onafhankelijk. De bemiddelaar treedt op als voorzitter en gespreksleider. Zij zorgt dat u uw verhaal kunt doen. En dat de ander zijn of haar verhaal kan doen. U heeft belangen. En de ander ook. U komt beiden aan het woord. Daar zorgt de buurtbemiddelaar voor. De bemiddelaar helpt u ook te luisteren naar de ander. En zorgt dat u ook gehoord wordt. Als het u beiden lukt uw verhaal te doen. En ook naar elkaar te luisteren, kan er gewerkt worden aan afspraken. Afspraken voor de toekomst. Afspraken waar u verder mee kunt.

Bel mij Ik heb een vraag

Bemiddelingsgesprekken op neutraal terrein

De buurtbemiddelaar komt soms alleen en soms met een collega. Dit is afhankelijk van de situatie. De bemiddelingsgesprekken vinden plaats op neutraal terrein in Leeuwarden. Dit kan zijn in een spreekkamer in een wijkcentrum of openbare ruimte. U zit altijd privé. Met de deur dicht. Maar eerst komt de bemiddelaar bij u thuis om te horen waar het over gaat. De bemiddelaar doet intakes met beide of alle betrokkenen.

Hoe werkt een Conflictwerk buurtbemiddelaar in Leeuwarden?

Buurtbemiddeling is een vorm van mediation. Buurtbemiddeling werkt in principe net als mediation.  Het enige verschil tussen buurtbemiddeling in Leeuwarden en mediation door Conflictwerk zijn de kosten. Buurtbemiddeling kan goedkoper zijn.

Wat zijn de kosten voor buurtbemiddelaar in Leeuwarden?

U bepaalt zelf wat u betaalt voor buurtbemiddeling in Leeuwarden. Conflictwerk werkt met waardebepaling achteraf. Dit geldt alleen voor buurtbemiddeling voor particulieren. Het enige wat vast staat is een startbedrag van € 50,- en de kosten voor de huur van een spreekkamer of vergaderlocatie.

Wie is mijn buurtbemiddelaar in Leeuwarden?

Colette Govaars van Conflictwerk is mediator en buurtbemiddelaar. Zij is communicatieadviseur en zelfstandig ondernemer. Zij heeft een mediationbedrijf. De buurtbemiddelingen doet zij voor een aangepast tarief, vanuit een gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Colette werkt samen met collegabuurtbemiddelaars. Het komt vaak voor dat er twee bemiddelaars komen.

Hoe meld ik mij aan voor buurtbemiddeling in Leeuwarden?

Wilt u meer weten over buurtbemiddeling door Conflictwerk? Neem dan contact op met Colette Govaars van Conflictwerk.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Bel mij Ik heb een vraag