Arbeidsmediation in Leeuwarden?

Collega’s die zo slecht samenwerken, dat de resultaten van een belangrijk project gevaar lopen. Een nieuwe medewerker, die na een half jaar toch niet in het functieprofiel blijkt te passen? Problematisch terugkeer na langdurig verzuim? Arbeidsconflict over procedures of arbeidsvoorwaarden?

Het kunnen allemaal aanleidingen zijn om een goed gesprek te organiseren. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Als een gesprek met elkaar zo 1-2-3 niet lukt, is het inschakelen van een arbeidsmediator een goede oplossing. Een arbeidsmediator gaat samen met u op zoek naar ieders verhaal en de achterliggende belangen. Samen werkt u aan toekomstbestendige oplossingen.

Colette Govaars werkt als MfN-gekwalificeerd arbeidsmediator bij Conflictwerk in Leeuwarden en andere plaatsen in Friesland en begeleidt u graag in een arbeidsmediation. Snel, resultaatgericht en bij u in de buurt, in Leeuwarden of omgeving.

Arbeidsmediation Leeuwarden is een goede keus

Leeuwarden kent een aantal grotere organisaties en natuurlijk heel veel organisaties van bescheidener omvang. Arbeidsmediation is een geschikt instrument voor arbeidsconflicten of samenwerkingsproblemen in verzekeringsbedrijven, bij overheden, zorgorganisaties, maar ook bedrijven in het MKB, stichtingen en verenigingen.

Arbeidsmediation in Leeuwarden

Arbeidsmediation in Leeuwarden is betaalbaar, dichtbij en snel geregeld.

Bewaren

Direct een offerte aanvragen?

Eerst meer informatie? Direct offerte