Arbeidsmediation in Friesland,

Conflictanalyse

Leiden communicatieproblemen tot een ondoorzichtige situatie? Zijn er meer partijen direct of indirect betrokken en is het u niet duidelijk waar nu precies het ‘gedoe’ over gaat? Wilt u weten welke factoren hierbij een rol spelen?

Aanpak met conflictanalyse

Conflictwerk brengt de situatie helder in beeld met een conflictanalyse. Een conflictanalyse is een eerste stap in het aanpakken van de situatie.  Als u Conflictwerk een analyse laat maken, krijgt u ook een overzicht van mogelijk succesvolle routes. Mediation is een mogelijkheid, maar daarvoor zijn niet altijd alle voorwaarden vervuld. Welke aanpak geschikt is, is afhankelijk van de situatie, partijen en context. Conflictwerk kan ook een inschatting maken van verschillende alternatieven voor mediation.

Alternatieven voor mediation

Denk bijvoorbeeld aan de juridische route of arbitrage, of misschien heeft u een expert nodig. Soms kan een coach of training uitkomst bieden.

Uurtje sparren

We kunnen een conflictanalyse op verschillende manieren vorm geven. Het kan soms alleen al verhelderend zijn om een uurtje met een onafhankelijke en blanco deskundige gesprekspartner te spreken.

Wilt u snel meer weten? Klik op Contact, dan neem ik contact op.

Contact