CDK Mediation – samenwerkende mediators in Friesland

Conflictwerk maakt deel uit van het samenwerkingsverband CDK Mediation. CDK Mediation bemiddelt bij arbeidsconflicten, burenruzies, relaties, familiekwesties, zakelijke en of financiële conflicten,  processen op de werkvloer en conflicten binnen of met de overheid. In Friesland en Noord-Nederland.

0L8A0223 copy

Dirk Hellinga, Klaas Talma en Colette Govaars hebben zich verenigd in het Friese CDK Mediation. Zij profileren zich als gewone professionals, die graag met u werken aan verrassende resultaten. CDK Mediation is een samenwerking tussen drie zelfstandige mediators. Wij vinden elkaar in aanpak en methode en vullen elkaar aan met ervaring, kennis en kunde.

Wilt u een goede aanpak voor een slepend conflict? Met als primaire doel de relatie te herstellen, duidelijkheid te creëren of te werken aan een duurzame oplossing? En wilt u daarbij zelf en samen een oplossing bedenken in plaats van een oordeel van een derde opgelegd te krijgen? In een vertrouwelijke setting? Neem dan contact op met CDK Mediation.

Ontrafelen met aandacht

CDK Mediation helpt u de situatie beter in beeld te krijgen, te ontrafelen en gezamenlijke doelen te vinden en te bereiken. Dit doen wij onder andere door standpunten te vertalen naar belangen. Op een verrassende en deskundige manier. Met aandacht voor uw verhalen.

Hoe werkt CDK Mediation?

  1. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoekt CDK Mediation met u of uw situatie geschikt is voor mediation.
  2. Als u door wilt met de CDK Mediation volgen een of meer gesprekken.
  3. Een of twee mediators van CDK Mediation begeleiden het gesprek als onafhankelijke, neutrale gespreksleider(s).
  4. Samen met u en de andere partij zoeken we naar een route om verder te kunnen.

Hoe doen we dat?

CDK Mediation richt zich op de communicatie tussen u en de ander(en). Wij brengen het gesprek tussen partijen (weer) op gang. Daardoor bent u beter in staat uw verhaal te doen. Om vervolgens samen tot een oplossing te komen. Om die communicatie te herstellen, praten we over een aantal uiteenlopende onderwerpen: wat is er gebeurd? Wie spelen daarin een rol? Hoe ziet u de ander? Hoe communiceert u met elkaar? Is er (

weer of nog) vertrouwen? Wat zijn uw belangen en wat wilt u bereiken? Welke mogelijk- heden ziet u en welke ruimte heeft u? Uiteindelijk komen we met elkaar ergens op uit. Het is onze taak als mediator van CDK Mediation, een zo goed mogelijk gesprek te organiseren, waarin u beiden erkenning krijgt voor uw verhaal en waarin u beiden optimaal tot uw recht komt.

logo CDK Mediation (met slogan)
Verhalend werken

Bij CDK Mediation krijgt u ruime aandacht om uw verhaal aan elkaar te vertellen. In het gesprek horen wij vele verhalen. En in die verhalen zitten allerlei aspecten. Door omstandigheden, zien we soms meer negatieve dan positieve aspecten. En dan is er
snel een conflict. Soms is het moeilijk om daar weer uit te komen. Maar u wilt dat wel, want u wilt verder. CDK Mediation helpt u om de hoopvolle, positieve en toekomstgerichte elementen te herkennen en daarop voort te bouwen. Samen. Wij helpen u om creatieve en verrassende oplossingen te vinden. Wilt u weten hoe dat gaat? Vraag naar ons verhaal.

Wat levert CDK Mediation op?

CDK Mediation levert duidelijkheid en meestal herstel van een relatie. Vaak is het resultaat een verrassende oplossing waar u verder mee kunt. Na een geslaagde mediation zien we vaak werkplezier en productiviteit weer toenemen. En tot slot is CDK Mediation sneller en goedkoper dan een juridische procedure. Een sessie duurt meestal 1 1/2 tot 2 uur en 3 tot 6 gesprekken.

Waarom CDK Mediation?

CDK Mediation helpt u op een creatieve en deskundige manier een relatief voordelige, verrassende en duurzame aanpak te vinden.
Daarnaast bieden wij:

• ervaring in uiteenlopende gebieden: zoals overheid, communicatie, ruimtelijke ordening, onderwijs, financiële dienstverlening, aannemerij, contracten;
• rust, tact en humor;
Vanzelfsprekend is de mediation vertrouwelijk. En snel georganiseerd.

Een toekomst

CDK Mediation helpt u vanuit de verhalen, die elke partij heeft, te werken aan een nieuw gezamenlijk verhaal. Het gezamenlijke verhaal is de basis voor relatieherstel. Een basis voor een nieuwe gezamenlijke toekomst. Een toekomst waar u verder mee kunt. Daarmee onderscheiden wij ons van andere mediators. Wilt u aan de slag? Bel ons.

Voordat u het weet, bent u weer een stap verder.

Neem direct contact op of download de folder

Direct contact Download