Mediation bij conflict met leidinggevende

Conflict leidinggevende Conflictwerk Colette Govaars

Bel Colette Govaars voor een oriënterend gesprek 06 -55 05 13 14.

Bij een conflict tussen een medewerker en een leidinggevende kan mediation zeker uitkomst bieden. Het is altijd de moeite waard om te investeren in deskundig begeleide gesprekken.  Als u voor mediation kiest, neemt u bovendien de regie in eigen hand en laat u het conflict niet sudderen en mogelijk verder om zich heen slaan.

Een conflict met een leidinggevende kan op veel manieren vorm krijgen. Speelt en sluipt het al langer of is er iets gebeurd, waardoor het conflict is ontstaan? Zijn er twee of meer mensen betrokken? Of is het conflict met de leidinggevende het gevolg van ander “gedoe”? Soms zijn er al gesprekken geweest met andere professionals binnen de organisatie, zoals een  P&O-adviseur of een vertrouwenspersoon. Als u er nog steeds niet uitkomt, is mediation, inzet van een onafhankelijke deskundige, buiten uw organisatie, een goed alternatief.

Specialist arbeidsmediation

In de mediation analyseren we de situatie en bespreken we wat anders onbesproken blijft. We kijken naar de communicatie. Colette Govaars van Conflictwerk is  is MfN-gekwalificeerd mediator en gespecialiseerd in arbeidsmediation. Met Colette Govaars van Conflictwerk haalt u een deskundig, betrokken en persoonlijke mediator in huis, met verstand van communicatie, daadkracht en luistervermogen.

 

 

Juist in een situatie met een leidinggevende is het van belang adequaat met conflicten of gedoe om te gaan. Het werkt negatief als onwenselijke situaties met leidinggevenden lang voortduren. Een conflict wat niet aangepakt wordt, kan zich verder ontwikkelen in de organisatie. Met mediation neemt u de zaak serieus en de betrokkenen serieus. Bovendien kan een leidinggevende door de mediation sterker worden in conflicthantering.

Heldere offerte, lage tarieven, snelle afspraak

Conflictwerk biedt op verzoek een heldere offerte en relatief lage tarieven. Met Conflictwerk heeft u doorgaans binnen een week een afspraak. Met het inzetten van de mediation zet u de eerste stap op weg naar voortgang. Conflictwerk helpt u graag verder.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Direct offerte aanvragen?

Vraag offerte Eerst meer nformatie?