Arbeidsmediation van Conflictwerk

U zoekt arbeidsmediation? Heeft u te maken met slechte communicatie, stroeve samenwerking of een arbeidsconflict? Dan is arbeidsmediation een goede zet. Heeft u een conflict met uw leidinggevende? Met uw medewerker? Of heeft u een arbeidsconflict met een collega? Misschien speelt het conflict tussen directie en bestuur? Of bent u verwijzer? Het kan allemaal. En is aan de orde van de dag.  Een arbeidsmediator helpt u er samen uit te komen.

Arbeidsmediator bemiddelt arbeidsconflicten

Waar mensen samenwerken, ontstaan arbeidsconflicten. Dit kan allerlei oorzaken hebben: verschillen van inzicht over de uit te voeren taken, relationele spanningen tussen leidinggevende en medewerkers of tussen (groepen) collega’s onderling. Conflicten zijn normaal en aan de orde van de dag. De kunst is alleen: hoe ga je met conflicten om? Negeer je het conflict? Of pak je het aan? Bijvoorbeeld met een arbeidsmediator.

Ik wil een afspraak Ik heb een vraag

Arbeidsmediator voorkomt rechtzaak

Een arbeidsmediator is een mediator die gespecialiseerd is in arbeidsconflicten. Deze mediator helpt betrokkenen weer met elkaar in gesprek te komen en kent het speelveld van de werkomgeving. Als u arbeidsmediaton inzet, neemt u een constructieve stap in het oplossen van het arbeidsconflict. Werkprocessen kunnen weer succesvol verder. U voorkomt langdurige, kostbare juridische procedures.

Arbeidsmediation geeft eigen regie

Arbeidsmediation Conflictwerk Colette Govaars

Bel Colette Govaars voor een oriënterend gesprek 06 -55 05 13 14.

Kiest u voor arbeidsmediation, dan kiest u voor eigen regie. U kunt dan zelf werken aan een uitkomst waar u en de andere partij achter staan. Dat is anders dan bij een rechtbank. Daar besluit een rechter. Een rechter vraagt u niet of u het eens bent met de beslissing. Of dat u iets anders in gedachten had. Dat doet een mediator wel.

Conflictwerk biedt resultaatgerichte arbeidsmediation in Friesland en Noord-Nederland.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wilt u arbeidsmediation door Conflictwerk?

Neem nu contact op Eerst meer informatie?