Arbeidsmediation in Friesland,

Conflictwerk: uw mediator in Drachten

Colette Govaars, mediator voor mediation in Drachten

Bel Colette Govaars voor een vrijblijvend gesprek                     06 – 55 05 13 14

Bent u op zoek naar een mediator in Drachten? Gaat het om problemen op het werk? Gedoe in de familiesfeer? Of een burenruzie? Of zoekt u om een andere reden een mediator in Drachten? Wilt u eerst de mogelijkheden doornemen? Weet u nog niet zeker of u mediation in wilt zetten?

Samen werken aan een oplossing

Met mediation werkt u samen aan een oplossing. U voorkomt lange juridische trajecten en hoge kosten. Mediation in Drachten kan relatief snel starten. De kosten zijn veel lager dan bij een juridische procedure. Nadeel is dat u wel beiden moet willen. Staat u beiden achter de mediation in Drachten? Dat is wel een eerste vereiste.

 

Conflictwerk Mediation in Drachten

Conflictwerk is het bedrijf van Colette Govaars. Colette Govaars werkt betrokken, snel en is toegankelijk. Colette werkt samen met een netwerk van andere dienstverleners. Heeft u naast mediation in Drachten ook andere dienstverlening nodig? Zoals juridisch of financieel advies? Dan kan Colette u in contact brengen met een collega uit haar netwerk. Colette Govaars van Conflictwerk is uw mediator in Drachten.

Wilt u een afspraak met Conflictwerk voor Mediation in Drachten?

Bel 06 – 55 05 13 14 of mail voor een afspraak.

Direct contact