Arbeidsmediation in Friesland,

Mediation bij conflict werkgever werknemer

Bent u werkgever? Of werknemer? U denkt aan mediation bij een conflict. Zit u in een moeilijke situatie met uw leidinggevende of met een medewerker? Bemoeilijkt deze situatie het productief of normaal functioneren? Of zit er zelfs al iemand ziek thuis? Dan maakt u zich vast zorgen hoe hier uit te komen. U heeft mogelijk al het een en ander geprobeerd, maar dat levert niets of onvoldoende op.

Langdurig ziekteverzuim, zorgen over re-integratie

Wat we in dit soort situaties vaak zien is dat de werkgever zich zorgen maakt over oplopend ziekteverzuim en de toenemende kosten en druk op de afdeling. En een werknemer die weliswaar thuis zit, maar hier niet blij mee is, en die ongerust is over zijn of haar terugkeer in de organisatie of verdere loopbaan. De relatie tussen werkgever en werknemer verslechtert en het wordt steeds moeilijker om er samen uit te komen.

Mediation brengt gesprek werkgever werknemer weer op gang

Als u op dit punt bent aangekomen is mediation zeker het overwegen waard. Een onafhankelijke deskundige kan belangen op tafel krijgen en het gesprek tussen werkgever en werknemer weer op gang brengen. Zet u mediation op tijd in, dan voorkomt u verharding van standpunten en juridisering met alle nadelen van dien. Mediation kan geinitieerd worden door zowel werkgever als werknemer.

Stel een vraag Ik wil een afspraak

 

 

Colette Govaars is MfN geregistreerd mediator, gespecialiseerd in arbeidsmediation. Zij helpt werkgever en werknemer weer met elkaar in gesprek.

Waarom Conflictwerk?

Direct een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen Eerst meer informatie?