Arbeidsmediation in Friesland,

Kies Conflictwerk voor mediation in Friesland

Zoekt u mediation in Friesland?

 

U woont of werkt in Friesland en daarom zoekt u mediaton in Friesland. Begrijpelijk. Conflict met een zakenrelatie? Gedoe met een collega of ruzie met de baas? In de buurt? Of in de familiesfeer? Hoe eerder u erbij bent, hoe groter de kans op relatieherstel. Maar ook als het al even speelt kan mediation de situatie vaak weer vlot trekken. En soms ook niet.

Hoe kies ik een mediator in Friesland ?

Volgens de landelijke mediationwebsite (mediationnederland) telt Friesland ongeveer 90 mediators. Dat zijn mediators in Friesland die  geregisteerd staan bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Er is dus een ruime keus aan mediators in Friesland. Het is belangrijk u goed af te vragen wat u zoekt bij een mediator. Er zijn veel verschillende soorten mediators in Friesland.

Ik heb een vraag Ik wil een afspraak

Aandachtsgebieden mediation

Mediators hebben verschillende aandachtsgebieden zoals echtscheiding, arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijk geschillen, agrarische mediation, mediation op school, overheidsmediation, financiële mediation en nalatenschapsmediation. Al deze specialisaties kennen andere opleidingen en ervaringen.

Achtergronden van mediators

Naast het aandachtsgebied kunnen mediators in Friesland ook verschillen in achtergronden. Zo zijn er in Friesland bijvoorbeeld mediators met een juridische achtergrond, mediators met een psychologische achtergrond en mediators met een communicatie of HRM- achtergrond. Bedenk of bespreek goed wat u precies van een mediator verwacht en wat u elders haalt.

Werkstijlen

Ook in aanpak kunnen mediators in Friesland verschillen. Zo is de een meer gericht op direct onderhandelen. En geeft de ander meer ruimte voor emoties en gevoel. De een is sturender. De ander legt regie bij de deelnemers.

Mediator in Friesland kiezen

mediator voor mediation in Friesland

Juist bij mediation is het van groot belang dat u een goed gevoel heeft bij de mediator. Mediation is een kwetsbaar proces. Als de mediation niet naar tevredenheid verloopt, is dat een verloren kans. Besteed daarom voldoende tijd aan het kiezen van een mediator in Friesland of elders.

Conflictwerk: mediation in Friesland

Conflictwerk biedt mediation in Friesland. Conflictwerk is gespecialiseerd in arbeidsmediations en richt zich op de zorg, het onderwijs, de overheid en zakelijke dienstverlening. Maar u kunt bij Conflictwerk ook terecht voor burenruzies en buurtbemiddeling. Colette Govaars is mediator in Friesland. Zij werkt als communicatieadviseur en mediator. Met Colette Govaars van Conflictwerk haalt u een deskundig, betrokken en persoonlijke mediator in huis, met verstand van communicatie, daadkracht en luistervermogen.

Conflictwerk helpt bij oplossing

Colette Govaars van Conflictwerk heeft haar achtergrond in communicatie en journalistiek. Dat resulteert in een onderzoekende stijl met veel aandacht voor het communicatieproces. Colette luistert en helpt u bij het vinden van een oplossing. Conflictwerk helpt u verder, zodat u uw probleem kunt oplossen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren