Arbeidsmediation in Friesland,

Waarom Conflictwerk?

Specialist in samenwerking en conflict

Conflictwerk is erkend specialist in samenwerking en conflictbemiddeling. Conflictwerk werkt aan wederzijds begrip, relatieherstel en effectieve communicatie. Versterken van betrokkenen door erkenning, waardering en prikkeling. Conflictwerk biedt partijen de ruimte die nodig is.

Kennismaken? Bel mij

Gericht op duurzame oplossingen

Conflictwerk zorgt voor positieve leerervaringen in de omgang met spanningen en conflicten. De aanpak van Conflictwerk is erop gericht inzicht en communicatievaardigheden te vergroten. Voor nu en voor in de toekomst, zodat partijen zich ook redden zonder mediator. Conflictwerk richt zich op duurzame oplossingen.

Persoonlijk

Met Colette Govaars van Conflictwerk haalt u een deskundig, betrokken en persoonlijke mediator in huis, met verstand van communicatie, daadkracht en luistervermogen.

Colette Govaars werkt als communicatieadviseur bij de overheid en heeft ervaring als docent communicatie en als journalist. Onderzoek en verbinding vormen de rode draad in haar loopbaan. Haar brede ervaring in het communicatieve werkveld maakt dat zij vanuit verschillende invalshoeken naar hetzelfde onderwerp kan kijken. Van daaruit begeleidt zij partijen sinds 2012 in het verbeteren van de relatie en communicatie. Of in het beëindigen van de relatie.

Registermediator

Colette Govaars is door de Mediation federatie Nederland (MfN) erkend als registermediator. Zij heeft de specialisatieopleieing arbeidsmediation gevolgd. Colette is opgegroeid in Friesland, spreekt Fries en voelt zich een goed “geïmporteerde” Noorderling.

Als u Conflictwerk inzet, werkt u aan een constructieve aanpak van het conflict, de spanningen of de samenwerkingsproblemen. U zet een belangrijke stap in de goede richting.

 

“Conflictwerk: omdat er meer kan dan u denkt”

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bel mij en ervaar of het klikt. Of stuur een mail.

Bel mij Stuur een mail