Arbeidsmediation in Friesland,

Werkvloermediation

Waar gewerkt wordt, wordt gecommuniceerd en communiceren is niet altijd even makkelijk. Zeker niet in een organisatie waar hoge eisen gesteld worden en de werkdruk hoog is. Het is heel normaal dat waar gewerkt wordt spanningen en communicatieproblemen voorkomen. Bijvoorbeeld tussen leidinggevende en medewerker of tussen collega’s onderling. Dit kan leiden tot samenwerkingsproblemen. Ziet u signalen van mogelijke problemen? Wees er dan op tijd bij om erger te voorkomen.

Is er al een onwerkbare situatie ontstaan? Dan biedt Conflictwerk werkvloermediation. Bent u ruim op tijd? Hapert een en ander, maar zijn er nog geen ernstige verstoringen, maak dan gebruik van hulp bij samenwerking. U kunt hiermee een situatie op tijd vlot trekken en u investeert direct in uw mensen of u in zelf. Zie dit ook als onderhoud van uw menselijk kapitaal of van uw eigen professionele instrumentarium.
Heeft u geen problemen en wilt u de communicatie van uw project goed organiseren, denk dan eens aan procesbegeleiding van Conflictwerk. Voor een degelijke communicatiestart voor belangrijke projecten.