Arbeidsmediation in Friesland,

Workshop Systemisch Werken mediators

mensen die blokjes verdelen op grasveldVrijdagmiddag 23 februari vertelt en toont Boudewijn Lemstra op uitnodiging van Mediation-Intervisiegroep B21 hoe je als mediator Systemisch Werken of elementen daarvan kunt toepassen bij conflictbegeleiding. Mediators en andersoortige conflict-begeleiders zijn welkom in de workshop. En anderen met een bijzondere belangstelling voor conflicten.

Wie is Boudewijn Lemstra?

Boudewijn Lemstra (57) familieman, bedrijfskundige, (hard)loper en drummer, is sinds 2003 actief met opstellingen en organisatie-vraagstukken. Zijn bedrijf heet Latitude opleidingen en heeft als motto:

“Je weet pas waar je naartoe gaat als je weet waar je vandaan komt”.

In 2016 verscheen van Boudewijn: Eerste hulp bij organisatievraagstukken. Daarnaast vertaalde hij Daders en slachtoffers voorbij.

Wat gaan we doen?

De workshop bevat een stukje theorie en praktijk, om zoveel mogelijk aanwezigen een ervaring te laten opdoen. Dat kan als representant of in een kleine oefening. Boudewijn licht toe op welke manieren mediators inzichten en vaardigheden uit systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen) kunnen gebruiken. Afhankelijk van hoeveel tijd de oefeningen nemen, is er mogelijk ruimte voor inbreng van eigen voorbeelden.

Wie organiseert dit?

De bijeenkomst is een idee van mediation-intervisiegroep B21. Dit is een groep van 9 mediators uit de 3 Noordelijke provincies, gestart in 2011, allemaal uit de opleiding van Chris en Malinka Bos, van het expertisecentrum Conflicthantering in Groningen.

3 mensen op rij die naar iets luisteren

Wat moet ik nog weten?

Je betaalt € 8,= voor de huur van de locatie en een drankje. De locatie wordt nog bekendgemaakt. We zoeken een gezellige ruime plek voor een klein prijsje. We hebben enkele locaties op het oog in Groningen en Drachten. Meld je interesse, dan hoor je de locatie zodra bekend. Heb je zelf een suggestie? Ook welkom.

Wil je meedoen?

Wil je snel meer weten en ervaren rondom Systemisch Werken? Op een makkelijke manier? Dichtbij?

Meld je dan nu aan bij Colette Govaars, via het adres info@conflictwerk.nl

Individuen bestaan altijd in een systeem. Verbreed je perspectief en instrumentarium door oog te hebben voor systemen.

 pratende mensen in een ruimte - mediation