Arbeidsmediation in Friesland,

Workshops conflicthantering & conflictbemiddeling

In oktober en maart geef ik workshops over conflict. De eerste cursus van 3 workshops start in oktober en gaat over hoe je zelf effectief kunt handelen als je in een conflict verzeild raakt. De titel van de workshop is Vaardiger in een conflictgesprek. De tweede cursus start in maart. Deze cursus gaat ook over conflict. Maar dan over conflictbemiddeling.We behandelen in deze workshop een aantal basisvaardigheden die van pas komen als je anderen wilt helpen de communicatie weer in goede banen te leiden.

workshop communicatie conflict Leeuwarden Friesland

Basis communicatievaardigheden en conflictvaardigheden

In beide workshops werken we de laatste bijeenkomst met trainingsacteurs. Met de acteurs oefenen we conflictvaardigheden. We gebruiken situaties die je zelf aandraagt. Dat kan uit je werk zijn. Of uit privésituaties. Denk aan conflict met collega’s of ruzie met de buren. Ook als te maken hebt met een familieconflict of zakelijk conflict kun je het een en ander opsteken. Je kunt de workshops los volgen, maar ook na elkaar.

Effectiever communiceren?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je conflictcommunicatie? Heb je momenteel een conflict? Of wil je graag effectiever communiceren in lastige situaties? Meld je dan aan voor de eerste workshop: Vaardiger in een conflictgesprek. Deze workshop over conflict wordt gegeven in Leeuwarden.

Rol als bemiddelaar?

Wil je niet je eigen communicatie verbeteren, maar wel die van anderen? En denk je aan een rol als bemiddelaar? Dan is de serie workhops Oefenen in conflictbemiddeling geschikt. Ook deze cursus wordt gegeven in Leeuwarden.

Belangstelling? Kijk op Volksuniversiteit Friesland. Onder Lichaam en geest/communicatie. Of klik op de links hieronder.

Vaardiger in een conflictgesprek

Oefenen in conflictbemiddeling