Arbeidsmediation in Friesland,

Zoekt u mediation in Groningen?

Colette Govaars, mediator voor mediation in Groningen

Bel Colette Govaars voor een vrijblijvende kennismaking. 06 – 55 05 13 14

Heeft u te maken met een conflict op het werk? In de familie of in de buurt? Wilt u een snelle en deskundige aanpak van mediation In Groningen? Schakel dan Conflictwerk in. Conflictwerk is Colette Govaars. Zij biedt mediation in Noord Nederland en dus ook in Groningen. Colette Govaars is universitair opgeleid communicatiedeskundige. Zij volgde haar mediationopleiding in Groningen, is MfN-registermediatior en gespecialiseerd in arbeidsmediation en burenruzies. Zij helpt u het gesprek (weer) mogelijk te maken, zodat partijen samen kunnen werken aan een constructieve oplossing.

Wie is uw mediator in Groningen?

Groningen biedt veel aan mediation. Bereid u goed voor als u een mediator zoekt. Er is een groot en verspreid aanbod van mediation in Groningen. U kunt een mediator in Groningen selecteren op vele factoren. Denk bijvoorbeeld aan plaats, achtergrond, werkwijze, tarief en persoonlijkheid.  Als u een mediator zoekt, is het erg belangrijk dat u achter uw keuze staat. Mediation is een kwetsbaar proces en het resultaat is ook afhankelijk van het onderlinge contact en vertrouwen.

mediator voor mediation in Groningen

Conflictwerk, ook in Groningen!

Communicatiepatronen

Colette Govaars heeft veel aandacht voor communicatie en communicatiepatronen.

Vaak communiceert u al tijden met elkaar op een bepaalde manier. En dat wilt u nu anders. U wilt het patroon doorbreken. Daar kunnen we in de mediation aan werken.

Colette heeft een achtergrond als communicatieadviseur en is betrokken, toegankelijk en snel. Zij zorgt voor rust en perspectief. En belangrijk: helpt u een stap verder. Colette maakt een afspraak met u op een neutrale locatie in Groningen of omgeving. Wilt u een afspraak met Colette als mediator in Groningen?

 

 

Bel 06 - 55 05 13 14 of stuur een email

Stuur een e-mail