Arbeidsmediation in Friesland,

Zoekt u een mediator in Leeuwarden?

Colette Govaars - Mediator voor mediation in Friesland

Bel Conflictwerk voor vrijblijvend overleg 06 – 55 05 13 14

Belt u dan met Colette Govaars van Conflictwerk. Colette is opgegroeid in de Friese hoofdstad en werkt nu als mediator in Leeuwarden. Daarnaast werkt Colette   ook als communicatieadviseur. En eerder als journalist en docent communicatieve vaardigheden. Colette Govaars doet veel burenruzies en is gespecialiseerd in arbeidsmediations. Daarmee moet u denken aan conflicten in organisaties. Niet alleen in Leeuwarden, maar in heel Noord-Nederland.

Hoe werkt mediation in Leeuwarden?

U zit met een lastige situatie of een conflict. Bijvoorbeeld op het werk, in de buurt of in de familiesfeer. En u wilt daar nu actie op ondernemen. En u kiest voor een mediator in Leeuwarden. Hoe gaat dit in zijn werk? U belt of mailt met Colette Govaars van Conflictwerk. Colette bespreekt met u of de situatie geschikt is voor mediation. Colette zal vragen of de andere partij instemt met mediation. En of de ander ook akkoord is met mediation in Leeuwarden.

mediator voor mediation in Leeuwarden

Maak een afspraak met Conflictwerk in of om Leeuwarden.

Mediation op neutraal terrein

Als u beide bereid bent om met elkaar in gesprek te gaan, volgt een afspraak op neutraal terrein in Leeuwarden. Soms doet de mediator eerst afzonderlijke intakes met partijen.

Conflictwerk doet niet alleen mediation in Leeuwarden, maar ook in Groningen, Drenthe, Kop van Overijssel en Noordoostpolder.

Voelt u hier voor?

Bel snel 06 - 55 05 13 14 of stuur een email.

Mail mij