Arbeidsmediation in Friesland,

Arbeidsmediation Sneek

U zoekt arbeidsmediation in Sneek. Dan zit u goed bij Conflictwerk. Conflictwerk is het bedrijf van MfN-geregistreerd arbeidsmediator en communicatieadviseur Colette Govaars. Colette woont en werkt in Friesland. Als u dat prettig vindt, kunt u Fries spreken. Colette verstaat en spreekt Fries. Zij heeft een betrokken, prettige stijl en helpt u in relatief korte tijd om een voor alle partijen acceptabele uitkomst te bereiken. Nieuwsgierig?

 

 

Arbeidsmediation is een relatief goedkope en slimme aanpak voor gedoe en conflicten in organisaties in en buiten Friesland.

  • U neemt zelf de regie en laat de situatie niet sudderen of escaleren.
  • Bij mediation hebben partijen in tegenstelling tot een juridische procedure, veel invloed op de uitkomst. De mediator zoekt met u naar belangen en samen komt u tot soms creatieve oplossingen.
  • Mediation kan vrij snel starten en neemt veel minder tijd in beslag dan een juridisch traject.
  • Mede daardoor en door de tarieven en doordat u de kosten vaak deelt, is mediation aanzienlijk goedkoper dan een juridisch traject. En dan hebben we het nog niet eens over bedrijfskosten en persoonlijke kosten, die een conflict met zich mee kunnen brengen.
Conflictwerk voor arbeidsmediation in Friesland

Conflictwerk kent Friesland en de cultuur, spreekt en verstaat Fries en is snel beschikbaar bij u in de buurt. Bel nu.

 

Spreekkamers in heel Friesland

Conflictwerk werkt op diverse locaties in Friesland, dus ook in Sneek. De gesprekken kunnen altijd ergens bij  uw bedrijf in de buurt plaats vinden. Conflictwerk is snel beschikbaar en hanteert gunstige tarieven.

Waarom Conflictwerk?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Direct een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen Eerst even bellen?